Tel.:051/67 90 89
Contact
U zal geen schroot meer zien door met ons samen te werken.

Voor een schrootcontainer belt u ons bedrijf in Diksmuide.

Het verzamelen, recycleren en verwerken van metalen doen wij iedere dag opnieuw met de grootste ernst. Onze klanten die met een overschot aan oude metalen zitten of een metalen constructie willen afbreken, weten dat ze steeds opnieuw op onze medewerking kunnen steunen om dit materiaal zo eenvoudig mogelijk te laten afvoeren. Eén van de mogelijkheden hierbij is het huren van een schrootcontainer. Vanuit onze werkplaats in Diksmuide komen wij de container brengen naar de plaats dat u het nodig heeft.

Met deze dienst kunnen wij u verschillende formules voorstellen. In de eerste plaats beschikken wij over containers van de meest uiteenlopende maten. Maak dus gerust een keuze uit ons aanbod en ervaar hoe handig het kan zijn om te werken met een container op maat. Als u een metalen constructie wil afbreken dan zullen onze containers ideaal zijn voor het opbergen en wegvoeren van het schroot. Indien u het wenst, komen wij ook deze constructies afbreken.

Bedrijven die metaalafval vergaren door hun productie kunnen onze schrootcontainer ook langer huren tot de container gevuld is. Wij komen de container vanuit Diksmuide ophalen wanneer u een seintje geeft. Stiptheid en betrouwbaarheid aan een betaalbare prijs mag u dan ook steeds weer verwachten als u met ons samenwerkt. De containers zijn geschikt voor alle soorten van metalen zoals ijzer, zink, koper, aluminium en lood om er maar enkele op te sommen.

Schroot zal nooit meer in uw weg staan:

Contacteer ons nu als u het schroot zo snel mogelijk van uw terrein weg wil.

Contacteer ons!051/67 90 89