Tel.:051/67 90 89
Contact
Overbodig metaal zal nooit meer in uw weg liggen of staan dankzij onze service.

Voor recyclage van metaal in de omgeving Diksmuide, bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij verbouwingswerken of het stoppen van bepaalde activiteiten hebt u snel oude materialen op overschot liggen. Steeds dezelfde vragen steken dan de kop op: waar moet dit afval naartoe en hoe krijgen wij dit weg? Als dit afval oude of niet gebruikte metalen bevat dan hebt u alvast één zorg minder. Wij zorgen wel voor de recyclage van het overbodige metaal.

Met ons bedrijf in Diksmuide staan wij heel dicht bij de klant en leveren wij een service op maat. Particulieren en bedrijven in gans West-Vlaanderen mogen ons contacteren wanneer metalen en ijzers in de weg liggen. Als opkoper van metalen bieden wij u een correcte prijs dat u dubbel winst zal bezorgen. U bent van uw overtollige materialen af en u verdient een extra mooi bedrag bij.

Voor de recyclage van metaal werken wij op verschillende manieren. U kan ons telefoneren om een afspraak te maken zodat wij vanuit Diksmuide de nodige materialen aan huis komen ophalen. Als het om grotere constructies gaat, beschikken wij over de nodige toestellen om het bij u te komen afbreken. Wenst u zelf de handen uit de mouwen te steken dan leveren wij een container op de locatie waar u het wil. Alle metalen worden naar onze werkplaats gebracht. Wij sorteren alles volgens de regels van de wetgeving en brengen het metaal naar de juiste plaatsen.

Uw oude metalen zijn in goede handen bij Vabeau Recycling:

Laat metalen uw werk niet meer vertragen, contacteer ons vandaag nog en wij halen het op.

Contacteer ons!051/67 90 89