Tel.:051/67 90 89
Contact
Een feilloze service om u dagelijks te dienen.

Als opkoper van oude metalen werken wij volgens uw wensen.

Er geldt slechts één telefoonnummer als u met een overschot aan oude metalen zit. Wij staan als opkoper meteen tot uw beschikking voor het ophalen van deze materialen. In onze diensten halen wij zowel ferro als non ferro op. Onder ferrometalen verstaan wij onder andere ijzer, nikkel en kobalt terwijl onder non-ferrometalen materialen als koper, lood, zink, brons, aluminium en messing vallen. Hebt u in uw magazijn of bergruimte ook maar iets van deze metalen liggen waar u zo snel als mogelijk van af wil, contacteer ons en wij regelen het meteen.

Wij komen zowel oude metalen ophalen bij particulieren als bij bedrijven. Hoe klein of hoe groot uw pakket ook is, wij komen het zonder problemen opladen waar en wanneer u het wil. U bent snel verlost van deze overschotten en u hebt er nog een goede prijs voor. Want als opkoper van oude metalen betalen wij alles aan de beste prijzen uit. U mag daarbij rekenen op een contante betalen. Want iedere klant moet bij ons een tevreden gevoel overhouden na onze komst.

Iedereen in West-Vlaanderen mag op onze service op maat een beroep doen. Na het verzamelen van alle metalen voeren wij een gedetailleerde sortering door zodat alle materialen doorgevoerd worden zoals het hoort. Ook het afbreken van metalen constructies of het plaatsen van containers voor metalen behoort tot ons takenpakket.

Werk samen met de beste opkoper van metalen in uw streek:

Contacteer ons meteen om uw oude metalen te laten ophalen.

Contacteer ons!051/67 90 89