Tel.:051/67 90 89
Contact
Voor een ordelijke werkvloer halen wij alle oude metalen op.

Met onze ophaling krijgt u een serieuze prijs voor uw oud ijzer.

Laat het oud ijzer niet opstapelen in uw bedrijf. Met onze ophaling kiest u voor een makkelijke oplossing. Wij komen het oud ijzer en andere metalen ophalen nadat u ons hebt verwittigd. Niets van deze materialen zullen nog voor u voeten liggen want op onze stipte service kan u vertrouwen. Naast bedrijven kunnen uiteraard particulieren een beroep doen op ons.

Het gebeurt snel dat u oude metalen zoals ijzer, aluminium, koper en lood bij elkaar krijgt tijdens verbouwingen of andere ingrepen in uw huis of tuin. Daarom zijn wij er om deze materialen bij u te komen ophalen. Als u met oud ijzer zit dat in uw weg ligt dan volstaat één simpele telefoon om een afspraak voor de ophaling te regelen. Wij komen naar u toe wanneer u het wenst.  

Wat u voor ons ook in huis hebt aan oude metalen aarzel niet om ons te contacteren. Vanuit onze nieuwe locatie in Diksmuide zijn wij snel bij u om alles op te laden. U hoeft zelf niet alles te versleuren naar het containerpark als wij langskomen. Daarnaast betalen wij u contant een stevige prijs voor het oud ijzer dat u ons aanbied. U zal meer dan tevreden zijn met ons service. In de toekomst zal  u slechts aan één bedrijf denken wanneer u met oud ijzer te kampen hebt.

Laat het te veel aan oud ijzer gerust aan ons over:

Oud ijzer dat weg moet? Eén adres en telefoonnummer voor een snelle oplossing. Contacteer ons nu!

Contacteer ons!051/67 90 89