Tel.:051/67 90 89
Contact
Containers op maat voor alle metaalvervoer.

Ervaar de voordelen van onze containerdienst voor metaal in Diksmuide.

Met ons bedrijf zijn wij gespecialiseerd in het afbreken van metalen constructies en het nadien wegvoeren van het metalen afval. Maar als u zelf de afbraak wil uitvoeren of metalen overschotten hebt liggen om weg te gooien, ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Dankzij onze containerdienst voor metaal hoeft u niet lang na te denken hoe u die berg metalen weg kan krijgen. Vanuit Diksmuide brengen wij u een container op maat zodat u die zelf kan vullen.

Deze betrouwbare service leveren wij aan bedrijven en particulieren. Bedrijven die door hun activiteiten geregeld metaalafval produceren, kunnen bij ons een container huren om te vullen. Wij brengen de container ter plaatse en komen die weer ophalen wanneer u ons een seintje geeft. Wanneer u een metalen constructie hebt afgebroken, zetten wij eveneens graag onze container neer zodat u alles netjes kan verwijderen. Wij zorgen daarna voor het wegvoeren en het sorteren.

Als bedrijf in Diksmuide voeren wij onze containerdienst voor metaal uit in gans West-Vlaanderen. Uiteraard zullen particulieren eveneens gebaat zijn bij onze stipte service. Wij beschikken naast grote containers ook over kleinere exemplaren. Deze zijn ideaal wanneer u meer beperkte hoeveelheden metaal hebt liggen na werken die u in huis hebt uitgevoerd. De containers zijn makkelijk te plaatsen in uw tuin of oprit zodat ze voor niemand in de weg staan en u rustig aan het vullen ervan kan beginnen.

Containers voor metaalafval huurt u voortaan bij ons:

Bestel nu uw container bij ons en laat het metaal zonder zorgen verdwijnen. Neem vandaag nog contact met ons op!

Contacteer ons!051/67 90 89