Tel.:051/67 90 89
Contact
Trek u niets meer aan van ongebruikte metalen constructies, wij halen ze voor u weg.

Voor de afbraak van metaalconstructies rekent u op onze ervaring.

Stopt u met een activiteit of verhuist u van locatie? Dan kunnen er wel eens metaalconstructies ongebruikt of leeg komen te staan. De afbraak van dergelijke constructies kunnen voor tijdverlies zorgen terwijl u er niets bij wint. Kom daarom naar ons zodat wij de afbraakwerken op ons nemen. Wij zijn gespecialiseerd in het neerhalen van metaalconstructies.

Bij ons mag u zeker zijn van een veilige en propere afbraak. U moet zelf niet de ladder op of onnodige risico’s nemen. U kan deze taak onbezorgd aan ons overlaten. De afbraak van metaalconstructies voeren wij uit bij zowel bedrijven als particulieren. De af te breken constructies kunnen dus van kleine tot grote omvang zijn. Het maakt voor ons geen enkel verschil. Aan goede voorwaarden hoeft u op een mum van tijd niet meer op die versleten constructie te kijken.

Na de afbraak blijft u achter met een opgeruimd terrein. Wij nemen alle metalen mee naar onze sorteersite in Diksmuide. Daar beschikken wij over alle benodigdheden voor een goede sortering. Door aan ons te denken, hoeft u dus niet bezig te zijn met het wegvoeren en u bent meteen zeker dat het materiaal goed terecht komt. In gans West-Vlaanderen is geen enkele metaalconstructie tegen ons bestand als het moet verdwijnen.

Afbreken en wegvoeren van metaalconstructies bij iedereen:

Laat ons uw af te breken metaalconstructie zien en wij breken ze af wanneer u het wil.

Contacteer ons vandaag nog voor bijkomende informatie!

Contacteer ons!051/67 90 89